SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Okunası Kitaplara Özel Paketler


Hamileler Kulübü ve Jale Dural çalışmalarının üyesi iseniz, bu özel kitapları çok özel bir fiyata satın alma imkanınız var.

Hamilelik ve doğum sonrasında, bebek ve çocuk bakımında zorlanmamak için bol bol araştırma yapıp kitaplar okur, bilgilenmeye çalışırız..
Herhangi bir kitapevine gidip, mevcut kitapların sayfaları arasında bizim daha çok ilgimizi çekecek, rahat okuyabileceğimize inandığımız ve de işimize yarayacağını düşündüğümüz kitapları satın alırız. Sonra okumaya başlarız, gereken yerlere bir paraf atar geçeriz sonradan kolayca bulalım diye önemli noktaları...

Ancak çoğu zaman kitaplarda metodik yaklaşımları bulamaz, kitabın neresinde ne vardı desek bile, hangi durum bizim bebeğimize ve bize uygun seçemeyiz kitapta anlatılanlar arasından...

Bu konuda Tracy Hogg dünyada haklı bir üne sahip, değerli bir uzman.

Onun kitabı Hamileler Kulübü üyelerinden sevgili Yapıncak Okyar- (sevgili Yapıncak Musictogether organizasyonunun da Türkiye temsilcisi) tarafından türkçeye çevrildi ve Hamileler Kulübü'nün pek çok üyesi tarafından uygulandı.

Öyle ki, evlerde biraraya gelip toplantı yapıp uygulamalarını paylaştılar, fikirler geliştirdiler. Şimdi hemen hemen her annemiz bu kitabı alıp okuyor ve önce okuyup uygulayanların da deneyimleri ile bizim yaşantımız içinde nasıl uyarlanabileceğini öğreniyor.


alt


Ve bir de,

 Attachment Parenting sistemi... Ülkemizdeki temsilcisi ve eğitmeni sevgili Nilüfer Devecigil...

Bu kitaplar ister tek tek ister set olarak gerçekten en çok işinize yarayacak konuları akıcı bir anlatımla sunuyor. Saklanacak ve okunduğunda her sayfasından fayda alacağınız kitaplar..

Bir de Montessori sistemine göre bebeklikten çocukluğa geçmekte olan bebeklerimiz için eşleştirme kartları var ki, bu bir ilk. O kadar profesyonel ve güzel ki...


Bu özel indirimden faydalanmak için eğer aktif olarak derslerime üye iseniz, bunu belirtmeniz zaten yeterli ama değilseniz, Türkiye'nin neresinde olursanız olun, www.hamilelerkulubu.com a üye olarak bu hakka sahip olabilirsiniz.

Üye olmak için tıklayınız veya Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız a bu dileğinizi ve mail adresinizi yazınız...


veya.... Kısaca....

Gün Yayincilik Deniz hanımı arayın ve Hamileler Kulübü üyesiyim deyin:)


Sevgilerimle