SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

X- Thera Band- Egzersiz Aparatı

 

 

X- Thera Band Egzersiz Aparatı

25 TL + KDV

 

 


 

Süratle ve kolayca form kazanıp, hedeflediğiniz estetik görüntüye ve daha sağlıklı bir vücuda kolayca sahip olmak istiyor musunuz ?Özellikle doğum sonrasında...

ÇABUK FORMA girmenizi sağlayacak veya uyguladığınız spor branşında performansınızı arttırarak başarı kazandıracak olan PRATİK VE KOLAY X-THERA BAND ile bambaşka bir fiziğe sahip olacaksınız.

Nerede olursanız olun, çok kolay, zevkli, basit.ve rahatlıkla kullanabileceğiniz X-THERA BAND Egzersiz lastiği her an yanınızda size hizmete hazır bir spor hocası gibi olacak.

Hamilelik sırasında da doğru hareketlerle sırt, bacak, kol ve kalça için güvenli ve destekleyici çalışmalar yapabilirsiniz. Bunun için Jale Dural ile irtibata geçiniz.

• X-Thera Band egzersizleri ile, her vücut bölümüne ait kasları ve eklem yerlerinizi kuvvetlendirip, forma sokarak, esneklik ve orantı kazandıracaksınız. Üstelik pahalı cihazlara yatırım yapmadan ve bütçeyi sarsan spor salonu aidatları ödemeden, çok basit, her yerde ve kolayca uygulayabileceğiniz egzersiz yapma olanağınız olacak.

• Her tür çalışma amacına uygun, kullanımı çok kolay, az zaman aldığından ve üstelik çok küçük bir alanda uygulanma olanağı size tam bir egzersiz zevki verecektir.

• Bu aktiviteyi kendi evinizde veya sitenizde küçük bir alanda yapacağınız bir düzenleme ile arkadaşlarınızla birlikte ve gurup halinde de uygulayabilirsiniz.

Eğer Amatörce ve sağlığınız ve formunuz için egzersiz yapıyorsanız, X - THERA BAND EGZERSİZ LASTİĞİ VE EGZERSİZ PROGRAMI, evinizde hareketsiz bir yaşam sürmenizi engelleyecek, oturduğunuz yerde, televizyon seyrederken, istediğiniz yerde ve zamanda, sohbet ederken, veya ofisinizde bile egzersiz yapma olanağı verecek.

Sporcuysanız, spor yarışmalarından önce ısınmanızı sağlayarak ve kaslarınızı belirgin hale getirerek daha güçlü, estetik ve formda görüneceksiniz. Uyguladığınız branşta vücut dayanıklılığı, çabukluğu ve gücünüzün artmasını sağlayacaksınız.

Veya, herhangi bir rahatsızlık nedeniyle geçirdiğiniz bir operasyon sonrasında hareketsizliği gidererek eklem ve kas ağrılarınızı gidermede ve rehabilitasyon amacıyla da kullanabileceksiniz.

İş yerinizde, tatillerde, seyahatlerde otel odanızda egzersiz yapma olanağı sağlayacaksınız.

Dilediğiniz her yerde, her amaçla kullanabileceğiniz X - THERA BAND, hayatınız boyunca hep yanınızda ve size hizmet etmekten hiç usanmayacak, sizi hayata bağlayacak en sadık yardımcınız ve spor antrenörünüz olacaktır.

Atletik performansın arttırılarak sporda iyi dereceler elde edilmesine yardımcı olur.

Kısacası, ister evinizde veya büronuzda amatörce, form ve sağlıklı olmak için kullanın, ister uyguladığınız spor branşında atletik performansınızı ve verimliliğinizi arttırma amacını taşıyın, X-THERA BAND RAHATLIKLA VE BÜYÜK BİR VERİMLE KULLANILABİLİR.