SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Rahat ve Mutlu Hamilelik ( mp3)

Rahat Hamilelik MP3
25TL


Önemli olan hamileliğiniz boyunca kendinizi iyi hissetmeniz ve bebeğinize bu mutlu ruh halini yaşatabilmeniz. Onunla kolayca iletişim kurun, ona yaşam bağınızla geçirdiğiniz bilgi konusunda güven duyun. Rahat Hamilelik ürünüyle hedeflenen, rahat bir hamilelik evresi geçirmeniz, korkulardan uzaklaşmanız, doğal doğuma yönlenmeniz, bu dönemin Sevgi ile anılmasını sağlamaktır.
Bu CD DOĞAL DOĞUM BİLİNCİ (DDB) çalışmalarını desteklemek amacıyla Hypnobirthing Practitioner Op.Dr. Hakan Çoker'in desteği ve onayı ile Jale Dural ve Simdidegis.com tarafından hazırlanmıştır. Mp3'te kullanılan olumlamalar, doğa seslerinin altına gizlenmiştir.
Doğal Doğumun önemi ve kadınlarımızın bilinçlendirilmesi hakkında çalışmaların seminerler düzenlenerek bir rutine oturtulmasında, Hypnobirthing Practitioner Op. Dr. Hakan Çoker'in çok büyük özverisi ve başarısı söz konusudur. Op. Dr. Hakan Çoker (LCCE-Lamaze Certified Childbirth Educator), Marmaris'te oluşturduğu Ametist Hamile Eğitim Merkezi bünyesinde yaptığı çalışmaları ülke çapında yaymayı hedeflerken, Jale Dural Hamileler Kulübü ile olan destekleşmeleri sayesinde bu bilinçlenme çalışmaları iyice ivme kazanmış ve Jale Dural'ın koyduğu Doğal Doğum Bilinci (DDB) ismi ile hamile eğitimi ötesinde bir kimlik kazanmıştır.

Dönüşüm mp3'leri bilinçaltındaki olumsuz kalıpları yenileriyle değiştirmeye yönelik olumlamalar içerir. Hypnobirthing Practitioner Op. Dr. Hakan Çoker, Jale Dural ve Simdidegis.com isbirliğiyle hazırlanan bu ürünün Stereo versiyonunda olumlamalar doğa seslerinin altına gizlenmiştir. Supraliminal versiyonda ise cümleler insan kulağının algılayamayacağı bir frekansa yükseltilmiştir. Böylece siz duymazsınız, bilinç duvarı aşılarak, doğrudan bilinçaltına ulaşmaları hedeflenmiştir. Amaçlanan, sizin için doğal doğumun kolaylaşmasını sağlamaktır.

DİNLEMEK İÇİN ÖNERİLER

Rahat Hamilelik ürününü hamileliğinizin başından itibaren dinleyebilirsiniz.
Bu ürün 2 versiyondan oluşmaktadır. HamilelikStereo adlı mp3'ü kulaklıkla dinlemeniz gerekmektedir. HamilelikSupraliminal adlı versiyon için kulaklık gerekmemektedir. HamilelikSupraliminal mp3'ünde ses 15.500 Khz frekansına yükseltildiği için kulağınız algılamaz, yani bu bir sessiz mesajdır.
Rahat Hamilelik adlı ürünü çalışmaya ilk başladığınızda 1 gün arayla dinleyin. 1 hafta boyunca 1'er gün arayla (haftada 4 gün) dinledikten sonra, 2. haftadan itibaren, her gece dinlemeye başlayabilirsiniz. Böylece 3 haftalık periyodu tamamlayın. Ardından 1 hafta ara verin ve yine aynı şekilde diğer 3 haftayı bitirin. Daha sonra ayda 1 kez 1 hafta boyunca dinleyebilirsiniz. Seçeceğiniz bir versiyonu mutlaka gece uyumak üzere yatağa girdiğinizde, bir kez dinleyin. Her iki versiyona da ağırlık verin. Bir gün birini, başka bir gün diğerini dinleyebilirsiniz, ancak supraliminal mp3'ün sesini çok açmanızı tavsiye etmiyoruz. Ses duymasanız da kısık sesle dinleyin.
Bu üründen sonra 37. ve 40. haftalar arasında Doğuma Hazırlık mp3'ünü dinleyebilirsiniz.