SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Doğuma Hazırlık Ve Doğum ( mp3 )

Doğuma Hazırlık ve Doğum
25TL

Bu CD DOĞAL DOĞUM BİLİNCİ (DDB) çalışmalarını desteklemek amacıyla Hypnobirthing Practitioner Op.Dr. Hakan Çoker'in desteği ve onayı ile Jale Dural ve Simdidegis.com tarafından hazırlanmıştır.
Hedeflenen, doğumun sancı ile eşleştirilmesini unutturmak ve doğumun doğallığının sadece SEVGİ ile anılmasını sağlamaktır. Mp3'te kullanılan olumlamalar, kadınların doğal doğuma yönlenmesini, bu konuda kafalarda yer eden korku ve şüpheleri yenmelerini sağlamak üzere hazırlanmıştır.

Doğal Doğumun önemi ve kadınlarımızın bilinçlendirilmesi hakkında çalışmaların seminerler düzenlenerek bir rutine oturtulmasında, Hypnobirthing Practitioner Op. Dr. Hakan Çoker'in çok büyük özverisi ve başarısı söz konusudur. Op. Dr. Hakan Çoker (LCCE-Lamaze Certified Childbirth Educator), Marmaris'te oluşturduğu Ametist Hamile Eğitim Merkezi bünyesinde yaptığı çalışmaları ülke çapında yaymayı hedeflerken, Jale Dural Hamileler Kulübü ile olan destekleşmeleri sayesinde bu bilinçlenme çalışmaları iyice ivme kazanmış ve Jale Dural'ın koyduğu Doğal Doğum Bilinci (DDB) ismi ile hamile eğitimi ötesinde bir kimlik kazanmıştır. Mp3'lerin kullanımı konusunda sayfanın altındaki "Dinlemek için öneriler" bölümünü mutlaka okuyun.

Dönüşüm mp3'leri bilinçaltındaki olumsuz kalıpları yenileriyle değiştirmeye yönelik olumlamalar içerir. Hypnobirthing Practitioner Op. Dr. Hakan Çoker, Jale Dural ve Simdidegis.com isbirliğiyle hazırlanan bu ürünün Stereo versiyonunda olumlamalar doğa seslerinin altına gizlenmiştir. Supraliminal versiyonda ise cümleler insan kulağının algılayamayacağı bir frekansa yükseltilmiştir. Böylece siz duymazsınız, bilinç duvarı aşılarak, doğrudan bilinçaltına ulaşmaları hedeflenmiştir. Amaçlanan, sizin için doğal doğumun kolaylaşmasını sağlamaktır.

Dinlemek İçin Öneriler


Bu ürün sadece hamileliğin 37. haftasından sonra dinlenebilir. Bundan önce Rahat Hamilelik adlı ürünü çalışmanız gerekmektedir. Doğuma Hazırlık ürünü iki versiyondan oluşur. Stereo Karışıklık tekniğiyle hazırlanan DoğumStereo-kulaklıkla adlı mp3'ü mutlaka kulaklıkla dinlemeniz gerekmektedir. DoğumSupraliminal adlı ürünü dinlemek için kulaklık gerekmez. Seçeceğiniz bir versiyonu mutlaka gece uyumak üzere yatağa girdiğinizde, bir kez dinleyin.
Rahat Hamilelik adlı ürünü hamileliğiniz boyunca dinleyebilirsiniz. Ancak ilk başladığınızda 1 gün arayla dinleyin. 1 hafta boyunca 1'er gün arayla (haftada 4 gün) dinledikten sonra, 2. haftadan itibaren, her gece dinlemeye başlayabilirsiniz. Böylece 3 haftalık periyodu tamamlayın. Ardından 1 hafta ara verin ve yine aynı şekilde diğer 3 haftayı bitirin. Daha sonra ayda 1 kez 1 hafta boyunca dinleyebilirsiniz. Bu ürünü de yine uyumak üzere yatağa girdiğinizde dinlemeniz gerekmektedir.