SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Hamilelik Ve Doğumun Doğallığı İçin Pilates

alt

 Hamilelik döneminde, hangi trimestr olursa olsun, hamilelik dönemine ve de doğuma hazırlık amaçlı çalışmanın şekilleri vardır. Kimi dönem bedeni daha fazla eğitirken, kimi dönem ruhu ve beyni hazırlarız. Kimi dönem de baba ile takım olmayı öğreniriz. Sonuçta, hamilelik döneminde asla eğitim için geç kalmış veya erken davranmış olamazsınız.


Sadece almanız gereken eğitimin tarzı ve şekli durumunuza göre belirlenir ve  sizi doğuma hazırlar.

Doğum, sosyal hayattaki ve ailemizdeki hipnozlarla ön yargılarımızla karşıladığımız bir olgudur. 

Oysa, bir kadının 5 doğumu olsa, 5 i de farklı yaşanacaktır ve hikayelerindeki ayrılıklara baktığınızda  ön yargılı davranmanın ne kadar gereksiz olduğunu farkedersiniz

Bu konuda eğitimler almak istediğinizde, rastgele nerede eğitim veriliyor deyip bir yere başlamak yerine araştırmalısınız.

Çünkü hayatınızda belki de tek kere yaşayacağınız doğumu, ki ilk doğum zaten her zaman tektir,( sonraki doğumlar artık 2., 3. doğumlardır ve asla ilk doğumun ayrıcaklı hallerine sahip olamazlar, en basitinden zihninizin  ve kalbinizin tek yanı hep bir önceki çocuğunuzdadır)  ciddiye alan birileriyle çalışmazsanız, alabileceğiniz o özel ana dair keyif ve deneyimleri de olması gerektiği gibi yaşayamayabilirsiniz.  

Bilgi önemlidir ve değerlidir.


Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız a yazacağınız sorularınızı itinayla cevaplandıracağım. sevgilerimle


New layer...
New layer...