SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Hamilelikte Çatlaklara Karşı Bakım


Hamilelikte oluşabilecek çatlaklar cilt yapınızla ilgili olsa da bazı bakımlar esnekleşen cilt yapınız sayesinde çatlak miktarınn az olmasını veya hiç olmamasını sağlayabilir. Burada gene sabırlı ve özenli olmak büyük önem taşıyor elbette. Ayşe Tolga kendi hazırladığı özel aromatik yağlar ve bileşimler ile bu konuda çok güzel ve yararlı öneriler getiriyor.


Baz Yağ ( 100 ml. İçin Formüldür)
30 ml. Kayısı Çekirdeği Yağı
30 ml. Avokado Yağı
20 ml. Kalendula ( aynı safa) Yağı
20 Ml. Kuşburnu Çekirdeği Yağı
Aromaterapi Karışımı % 2 Orta Doz ( Maksimum 18 damla )
5 damla Lavanta
5 Damla Petitgrain ( Acı portakal)
3 Damla Neroli
3 Damla Sandal ağacı

Koyu kahverengi bir şişeye önce baz yağınızı koyun, daha sonra aromaterapi yağlarınızı ekleyin, iyice salladıktan sonra, kapağını sıkıca kapatarak kullanıma hazırdır.

Göğüs, bel, kalça, üst bacak ve göbek bölgenize 4. aydan itibaren günde 1 kez ilerleyen aylarda 2 defa olmak üzere kullanmanızı öneririm.
Not: Yağınızı normal oda sıcaklığında güneş ışığı görmeyen birde sakladığınız taktirde, 1 seneye kadar kullanabilirsiniz.

Ayşe Tolga
Aisha Doğal Kozmetikleri
www.aisha.com.tr
Önemli Not: Yazımda belirtilen yağları, son kullanma tarihlerine çok dikkat ederek güvenilir aktarlardan veya internetten alabilirsiniz. Anne serimizde yer alan doğal bakım ürünlerimizi internet sitemizden inceleyebilirsiniz.