SİTE: Ana Sayfa Doğal Sağlık Alternatif Tıp - H. Oğuzhan Söylemez Alternatif Tıp H.Oğuzhan Söylemez Kimdir?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Alternatif Tıp H.Oğuzhan Söylemez Kimdir?

Alternatif Tıp ve doğal olan sağlık destek ve tedavileri hakkında sürekli bir araştırma ve bilgilenme, aynı zamanda da sizleri de bilgilendirme gayretimin sonucunda öyle özel ve içeriği derin, farklı ve enteresan tedavi yöntemleri ve  uzmanlar ile karşılaşıyorum ki bu beni daha da teşvik ediyor araştırmaya..

Son seminerimizde bizlerle olan sevgili Oğuzhan Söylemez de bu uzmanlardan biri ve hayatımıza farklı sihirli dokunuşlar getirebilecek kadar bilgi ve deneyim sahibi. Onunla  tanışmaktan mutluluk duydum ve sizlerle de tanıştırmak istedim. Kendi kaleminden kendisi:

Merhaba,

Manisa' nın ufak bir köyünde dünyaya geldim ve ilkokula başlamak üzereyken ailemin Almanya' ya çalışmak için gitmesiyle  okul hayatıma orada başladım. Üniversite yıllarında ülkeme geri döndüm ve İzmir 9 Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulundan "fizyoterapist" olarak mezun oldum.

Mezuniyetimden itibaren engelli çocuklarla çalıştım ve bu arada yine Almanya' da Alternatif Tıp ve mesleki gelişim eğitimlerine devam ettim. Çalışma hayatım boyunca bir çok özel insanla çalışma fırsatım oldu ve insana bakış açımı değiştiren pek çok olaya şahit oldum. Bir çok yöntem bilmeme rağmen daha kendimi öğrenci olarak görüyorum ve bir çok yöntemi daha öğrenmekten zevk alacağımdan eminim.
Ülkemizde henüz tanınmayan ve ilk olan yöntemlerden daha yeni tanınmaya başlayan yöntemlere kadar klasik ve alternatif tıp yöntemini sıradışı bir uyumla birleştirmeyi başardım. Bu sayede oldukça memnun edici sonuçlar alıyorum. Fizik- zihin ve ruha hitap eden yöntemlerin birleşmesinden muhteşem bir sinerji oluşmakta.

Jale' nin yanında istanbul' da sizlerle tanışmaktan memnunum...


Tamanlayıcı tıp ( alternatif tıp) alanında sorularınız için sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.



EĞİTİM ve SEMİNERLER

2006 - Bach Çiçek Terapisi.
2006 - Schüssler Biokimya Tuzları.
2005 - Tuina Masajı.
2005 - Jin shin jyutsu.

2005 - Hidroterapi.

2005 - Akupressur.
2005 - Refleksoloji.
2005 - Tibet ses çanakları terapisi ve masajı.

2005 - Konnektif Doku Masajı.

2005 - Tedavisel beslenme.

2005 - Reiki 2 seviye.

2004 - EFT (Emotional Freedom Techniques).

2004 - Parafin Thermal schlam Therapie.

2003 - Reiki 1 seviye.

2003 - Lenf Drenajı Masajı.

2000 - Aromaterapi.


KENDİME AİT OLAN BAZI İNTERNET SİTELERİ

www.sesterapi.com

www.dogaltuz.com

www.shizensalt.com