SİTE: Ana Sayfa
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Hamileler Kulübü

Bilinçli Hamilelik Ve Doğum İçin mp3 ler

Doğal Doğum Bilinci' ni yayabilmek için Dr. Hakan Çoker ile verdiğimiz özel eğitimlerle ciddi bir emek harcıyoruz. Bizi mutlu eden tek şey ise sizin arzu ettiğiniz gibi ve bebeğiniz için de doğru olan şekilde doğumunuzu gerçekleştirmeniz. Sürekli negatif hipnoz altında olmanız sizin ve bizim için aşılacak engelleri arttırıyor. Bu negatif hipnoz medyadan komşunuza, doktorunuzdan, annenize kadar herkes atarfından beyninize sokulan ön yargılardan oluşuyor.
Bunları temizlemek ve hamileliğinizi mutlu,huzurlu, özgüveniniz yüksek, bedeninize ,bebeğinize, doğaya güvenerek geçirmeniz için size yardımcı olacak mp3 lerimizi dinleyin. Bu çalışma www.simdidegis.com ile ve simdidegis.com un teknolojik desteği ile hazırlandı. Bilgi almak için www.simdidegis.com u da incelemenizi öneririm.


Bunlar subliminal teknikle doldurulmuş olup hamilelikte uygun olmayan ritimlerden içermeyen, kulağınızın değil bilinçaltınızın duyacağı ve Dr. Hakan Çoker'in de onayladığı olumlamalarla doldurulmuş, sizin sadece doğa sesleri duyacağınız veya hiçbir ses duyamayacağınız ürünler. Dinleme şekilleri de var..
Ve bir de doğum için son 3 haftada ve isterseniz doğumda da dinleyeceğiniz mp3 hazırladık .

Doğal Doğum Bilinci (DDB) Oluşumu Kurucusu Jale Dural ve öncü doktoru Hypnobirthing Practitioner Op.Dr. Hakan Çoker'in olumlamalarıyla, bebeğinizin hakkı olan Doğal Doğuma yönelin

Kolay ve normal doğum arzuluyorsunuz ancak doğal doğum yapan kadınlara artık kahraman gözüyle bakılıyor. Ama siz de onlardan biri olabilirsiniz. Bırakın bedeniniz doğal olanı seçsin. Ürünümüzü dinleyerek normal doğumu kendinize kolaylaştırabilirsiniz. Doktor onaylı olumlamalarla, çok yakında!...

Dönüşüm mp3'leri nedir?

Dönüşüm mp3'leri, olumsuz inançları değiştirmek için hazırlanmıştır. Bu çalışmalar, normal algılama sınırlarının altında mesajlar içerir. Bunun için yurtdışında yaygın olarak kullanılan 5 ayrı teknikle çalışıldı. Mesajlar bu tekniklerle duymayacağınız şekilde doğa seslerinin altına gizlendi.

Arka plandaki sesler, çoğunluğu sizi rahatlatmaya yönelik meditatif müzikler, okyanus, kuşlar, köy ortamı ve deniz dalgalarından oluşuyor.

Amaç, yorumlamanızın ve süreci engellemenizin önüne geçerek, bilinçaltına doğrudan olumlu ve güçlü mesajları vermek.
Mesajları siz duyamasanız da bilinçaltınız algılıyor. Dolayısıyla hareketlerinizi ve tutumlarınızı etkiliyor.

Her bir ürün size cd olarak geliyor. Her bir cd'nin içinde ürünün değişik versiyonları (bazı ürünler 6, bazıları 7 versiyon) mp3 olarak bulunuyor. Hiç bir versiyonda olumlamalar duyulmuyor. Her hangi bir yönlendirmeye de ihtiyacınız olmadığı için bir konuşma cd'lerde yer almıyor. Bu ürünleri sadece dinlemeniz gerekiyor.

Rahat Hamilelik ve Doğum Mp3 leri Nasıl Dinlenmeli



37 haftaya gelene kadar rahat hamileligi dinlemenizi oneriyoruz. Rahat Hamileliği 37 haftadan sonra da ara sıra dinlemeye devam etmeniz mümkün...
Rahat hamileliği dinlemeden, doğum mp3'lerine geçmeyiniz. Rahat hamilelik mp3'lerinden sececeginiz birini, tam uykudan önce yatağa girdiğinizde dinleyiniz. Birisi mutlaka kulaklıkla dinleniyor, adında kulaklıkla diye ifade bulunuyor. Diğeri ise sessiz bir versiyon.
Bir vızıltı seklinde çıkıyor olumlamalar, orada ses frekansı insan algısının üzerine yükseltildigi icin kulagınız duymuyor. Bir gün birini döğer çalışmada öbürünü dinleyebilirsiniz. Ya da sevdiginiz birini sürekli tercih edebilirsiniz. İkisi de cok etkili versiyonlardir.
Sonuç olarak, hamilelikle ilgili ürünlerden seçeceginiz bir tanesini günde bir kez yatmadan once dinleyeceksiniz. Onu dinlerken uykuya dalacak şekilde düşünün.
Bu hamilelik ürünlerini 2 günde bir dinleyerek başlayın, bir gün dinleyin bir gün ara verin. 1 hafta boyle devam ettikten sonra, haftanin her günü dinlemeye başlayın. 2 hafta böyle devam ettikten sonra, 3. haftaıin sonunda 1 hafta ara verin. Sonra yeniden gece yatmadan önce dinlemeye baslayin. 3 hafta sonunda yine 1 hafta ara verin, sonra yine akşam yatmadan önce dinleyin.

Kendinizi degişmiş, bu konuda çok rahat, bebeğinizle çok huzurlu ve güvenli hissedene kadar devam edin.

37. haftaya geldiğinizde doğuma hazırlık mp3'ünü yine yatmadan önce dinlemeye başlayın. Bunu her gün dinleyebilirsiniz.


 

Jale Özen DDB

Doğumda Zamana Saygıya Dair


Doğumun zamanını beklemek ve doğumda da zamana saygı duymak... Süreci yaşamak ve hissetmek

İşte gene harika bir doğum.

Dr.Ahmet Akkoca' dan dinliyoruz:

42+1 haftada aramıza gelen Sofi bebek doğumda zaman...

Devamını oku...

Çevrimiçi Kullanıcılar

Şu anda 15 ziyaretçi çevrimiçi

DDB

  AMACI NEDİR?


Doğal Doğum Bilincinin amacı, toplumu, özellikle de anne ve babaları doğumun doğal olmasının önemi ve tekniği hakkında  bilinçlendirmek, kalıplaşmış ve korkunun beslendiği kalıpları kırmaktır. Toplumları gerçek değerlerini kaybetmemiş bir toplum olarak güçlü kılmanın en önemli yolu, anne bebek arasındaki bağları ve  dolayısıyla da aile bağlarını kuvvetlendirmektir. Bu bağların en güçlü ve en derin olanı hamilelikte ve doğum sırasında anneyle bebek arasında kurulabilir. Sonrasında kazanılabilecek güçlü diğer bağlar da  ailesel ve toplumsal değerler ile ve sevgiyle saygıyla kazanılır.


BEBEĞİM

Sütlaç Annesini TV de İzledi

Sütlaç Annesini TV de İzledi


Anne Olunca Anladım programı Kanal1  in konuğuyduk Dr. Hakan Çoker ile. Sevgili Hülya Yıldırım, bilinçli bir anne olarak kendini bu konulara adamış. Devamını oku...

More:

DOĞAL YAŞAM

Bebekli Piknik, Dere Çiftliği' nde Melekler

Bebekli Piknik, Dere Çiftliği' nde Melekler


Az kişiydik, öz kişiydik, Dere Çiftliğindeydik, bebeklerleydik, biraz üşüdük, fazlaca da terledik, gezdik, dereye düştük, bol bol yedik, içtik, uyuduk, uzandık, sohbet ettik, çilek topladık yedik, bal...

Devamını oku...
More:

JALE ÖZEN KİMDİR?

Kişisel Bilgiler:
Doğum: 1968-Kayseri
Uyruk: T.C.
Eğitim: 1993-1990 Marmara Üni. Güzel Sanatlar Fak. Tekstil Anasanat dalı-Giyim Bölümü
1989-1985 Ege Üni.Tekstil Müh. Fak. Tekstil Teknolojisi
1985-1982 İzmir Karataş Lisesi –Matematik Bölümü

CEP:0 537 327 00 06

Jaleozen68@gmail.com

Devamı...